Maak kennis met Tjerk

Wat is je rol binnen NSE?
Ik ben de huidige penningmeester van NSE. Vorig jaar ben ik actief geweest in de kascommissie.

Hoe ben je bij NSE gekomen?
Ik deed samen met een paar vrienden mee aan een online League of Legends toernooi, opgericht door NSE oprichter Tim Alpherts. Zo kwamen we in contact met de mensen die later NSE zouden oprichten. Vervolgens zijn we een keer langsgekomen bij een borrel en van het één kwam het ander.

Wat studeer je?
Ik ben een eerstejaars Informatiekunde student aan de UvA. Vorig jaar heb ik een jaar Economics and Business Economics gevolgd ook aan de UvA, dit bleek echter niet de studie voor mij te zijn.

Wat is je favoriete land?
Ik heb het heel erg naar mijn zin in Nederland, maar als ik nog een keer op reis wil zou ik de Scandinavische landen willen bezoeken. Een trip naar Silicon Valley is ook iets wat ik wel een keer wil doen in mijn leven.

Wat is je favoriete game?
Ik ben een mannetje van alles. Ik switch elke paar maanden weer naar een andere game. Maar een paar games die ik toch wel het meest heb gespeeld in mijn leven zijn:
League of Legends
Runescape (Nu OSRS)
Blade and Soul
CS:GO
Hiernaast heb ik nog vele andere games gespeeld, maar dit zijn de games waar ik tegenwoordig wel het meeste mee bezig ben.

Wat is jouw ultieme gamers ervaring?
Met een groep vrienden naar Rotterdam LCS 2016 Spring Finals was een zeer leuke ervaring. Nu kijken of we dit jaar in Rotterdam deze ervaring kunnen evenaren of zelfs overtreffen!

Pizza met of zonder ananas?
Dit is de makkelijkste vraag van allemaal. Tuurlijk met! Al ben ik ook erg fan van pizza tonijn.

Wintersport of strandvakantie?
Game vakantie? Nee, ik ben zelf nog nooit op wintersport geweest dus zou automatisch voor strandvakantie moeten kiezen. Alhoewel ik ook echt een hekel heb aan strand. Lekker een zomervakantie met mijn vrienden ver weg van het strand zou mij de perfecte vakantie zijn.

Favoriete muziekgenre(s)?
Uhhh, pop? Ik luister van genres wel een beetje, maar m’n favoriete band op het moment is Imagine Dragons.

Matten met 1 eend ter grootte van een paard of 25 paarden ten grootte van een eend?
Ik denk dat ik 1 eend ter grootte van een paard makkelijk schaakmat zet dan tegen 25 paarden, die zouden anders zelf gaan meedoen aan het spel. Oh? Is dat niet wat matten betekent?

About: Thomas Lem