Het Nieuwe DCL PL Seizoen

Morgen, woensdag 14 november, vangt het vierde seizoen van de Dutch College Premier League aan, met in de hoofdrollen op deze eerste dag NSE Mithril en NSE Adamant. Op speeldag één vinden de volgende matches plaats: Paragon Fenrir – NSE Adamant, Paragon Fenrir – NSE Mithril, en niet te min NSE Adamant – NSE Mithril.

Laten we van deze gelegenheid gebruik maken om de selecties van deze teams eens aan U voor te stellen. NSE Mithril bestaat uit de bekende DCL speler en caster Erwin ‘Cronus’ Biere en wordt versterkt door JanKees, TF Reverse, TF Boykuh, en Jillbait. Naast deze ijzersterke line-up worden ze gecoacht door Daemian ‘Skorpion’ van der Leer en kunnen in geval van nood Allard ‘Sjinaeses’ de Vries en Mark ‘Strever’ Wever nog aantreden.

In NSE Adamant zal de sterke veteraan Thomas ‘thomasloi’ van Schaik zijn team van Rookies moeten leiden naar een goede klassering. De onbekende namen in dit team zijn Hachiman als toplaner, Attõ als jungler, Piffmaister als midlaner, en Shõga als support. Alhoewel deze namen in de DCL-scene nog onbekend zijn, hebben de meeste hiervan furore gemaakt als spelers van Team Arcade in ESL Nederland.

Alhoewel NSE Rune deze dag nog niet aan hoeft te treden, is de nieuwe line-up al wel bij elkaar. Het team bestaat uit vier oud-bekenden, namelijk gasfornuis, Dragflick, Ghanix, en Kisara en wordt aangevuld met Berkie als toplaner. Dit team wordt aangestuurd door coaches en substitutes Jeroen ‘DoNotBlameMe’ Klinkspoor en Joost ‘Invasive’ Huveneers.

De Teams van NSE zijn er in ieder geval klaar voor en ook de rest van de vereniging is klaar voor alle nieuwe en frisse memes die er van het nieuwe seizoen DCL zullen komen.

Nogmaals de matches zijn als volgt:

18:15 Paragon Fenrir vs NSE Adamant
19:30 Paragon Fenrir vs NSE Mithril
20:45 NSE Adamant vs NSE Mithril

Live te zien op Twitch.tv/insideesportstv en op Fox Sports.
About: Mark Wever