Worlds: EUphoria, NA’s only hope, of toch China’s IG

Deze zaterdag en zondag is het zo ver, de halve finales van Worlds, het WK voor League of Legends Teams. Met de uitschakeling van de topfavorieten RNG en KT ligt de weg helemaal open voor de overgebleven vier teams. Niet alleen zijn er nog drie western teams over, er komt ook in ieder geval een Non-Korean World Champion dit jaar. Dit is al vier jaar lang niet gebeurd. 

Waar iedereen in Europa het welbekende songfestivalnummer op repeat heeft staan (Europa heeft twee teams in de halve finales), zijn er ook nog een Chinees Team, Invictus Gaming, en een Noord Amerikaans team, Cloud9, in de race voor de titel.

Deze zaterdag is het allereerst om 10:00 uur tijd voor:
Invictus Gaming vs G2 eSports. 

Op zondag is het om 09:00 uur tijd voor:
Fnatic vs Cloud9

Beide games zijn live te zien in Ranked eSports, de enige en eerste eSportsbar in Amsterdam. 

Ranked eSports bar, valkenburgerstraat 8, 1011 LZ, Amsterdam

Kortom

Zaterdag 27-10 10:00 IG vs G2
Zondag 28-10 09:00 Fnatic vs Cloud9

Wij  zijn er in ieder geval bij, zien we jou ook?

About: Mark Wever