De DCl Talent league Ervaring

Niet veel mensen weten dat er, naast de drie top-tier NSE teams in DCL, nog een NSE League Dream Team is. Elke maandagavond om acht uur strijden deze strijders voor de eer van nsE sTIel tegen world-class spelers zoals MarkDeOtter, kwarkaapje en 7MYlittlePWNY7 in de DCL Talent League. De line-up bestaat uit een mix van rookies en veteranen. In de top lane A Wild Zookeeper, ook wel bekend van de epische 1v1 met de Master speler Robbazona. Op support, de overwinning zelve, Er “Cronùs” Win. Om het fiesta bij elkaar te houden, de coach en wereldberoemde Lucian speler Sjinæses. Als wisselspeler, Mekha “0 deaths” Zix. Tenslotte hebben we onze drie AD mains: op mid, de enige echte Yasuo prodigy Nanna; In de jungle, de enige echte nummer 24 pindakaas speler Immortall en als je dacht dat dat de enige spelfout was in de namen van sTiEl is er ook nog KDA superstar Welsey op ad.
Het seizoen werd sterk geopend met een overwinning op BS Kipsaté. Pas in de vierde week liet NsE STieL een steek vallen, die ze overigens de rest van het seizoen niet hebben opgepakt. De Orianna Nunu botlane bleek niet sterk genoeg om het intende team te carryen. Toch herpakte de jonge talentjes zich in game 2 met een overtuigende overwinning. Na een kleine 6 game losing streak steeg NSe STIEL weer naar boven, door vier keer te winnen.
Omdat de tegenstander niet op kwam dagen.
Volgende week maandag barst de strijd weer los. Deze keer spelen ze tegen Frozen Mjonir. Wat voor fiesta gaat het deze keer worden? AD Soraka top? Lucian Jungle? Vayne mid? Of weet coach Sjinæses een nog beter team te draften?
U kunt het volgende week maandag beleven om 8 uur. Er is een 10% kans dat het uitgezonden wordt op twitch.tv/l3nn4rt.